marți, 23 februarie 2010

Viitor..


Noi mai avem o sansa. Parintii nostrii au crezut ca daca ei citesc si noi vom citi, de ce sa nu le respectam dorinta? Astfel toti vom progresa si tara o sa aiba scapare.
Nu trebuie sa ne gandim la furat. E calea cea mai simpla. Poate asa ati aflat ca va imbogatiti daca faceti afaceri cu statul si daca cumparati pamant. Nu asta e drumul. Cu cat se va fura mai mult, cu atat va ramane mai putin iar copiii copiilor nostrii vor trai din cenusa.
Sa revenim, trebuie sa citim, sa citim, sa citim mult. Nu trebuie sa-i ascultam doar pe profesori. Cititi orice, nimic nu e mai important ca lectura acum. Apoi... cautati-va intre voi, vedeti care citit aceleasi lucruri si inhaitati-va. Numai in haite de oameni destepti o sa reusiti. Unul singur dintre noi va fi mancat, 10 insa s-ar putea sa reusim.
Ganditi-va de pe acum, cum sa-i inlocuim, timpul lor trebuie sa se termine. Ce o sa faceti cu milioanele intr-un oras mort? Ce-o sa cumparati?La ce iti foloseste un Lamborghini cand n-ai autostrada?
Nu va suparati profesorii. Sunt oameni amarati din ale caror drame puteti invata. Au muncit si nu e vina lor ca parintii vostrii s-au descurcat mai bine. N-aveti nici un drept sa-i despretuiti.
Nu fumati iarba si nu va dati in cap cu alcool. Vreti sa fim catalogati ca o generatie de distrusi iar banii generati salvarii noastre sa fie furati? E timp si pentru iarba, e timp si pentru tequila.
Europa cumpara inteligenta. Romania nu cumpara nimic pentru ca hotii nu deu doi bani pe noi.
Protestati.Luptati.Protestati.Luptati. Cu scop insa.. Nu degeaba

Eu lupt pentru eliberare. Voi ce faceti?...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu